Digistente is een online applicatie voor zorg-praktijken die de praktijk ontlast, de service naar uw patiënten sterk verhoogt en kosten reduceert.

Middels de online agenda, die eenvoudig in uw website is te integreren, kunnen uw patiënten snel, eenvoudig en veilig een praktijk- of een bel afspraak inplannen. Afspraken kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week in alle rust door de patiënt zelf worden gemaakt, zonder afhankelijk te zijn van uw openingstijden of uw bereikbaarheid.

Naast de online agenda heeft Digistente tevens de mogelijkheid voor patiënten om online herhaalrecepten of een dokters verklaring aan te vragen. Ook een vaccinatie aanvraag, griepprik aanvraag of eenvoudig een check-up te up-daten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je als nieuwe patiënt online aan te melden. Dit alles in een beveiligde omgeving.

Door de verplaatsing van deze diensten naar het Internet ontlast u de praktijk ondersteunde assistente. Door Digistente kan de assistente weer effectief worden ingezet waarvoor ze is opgeleid. Tevens bespaart u op deze manier op uw kosten en vergroot de service naar uw patiënten.

Screenshots

  • Digistente planbare patiënten agenda
  • Digistente beheerbare artsen agenda
Bekijk hier een demo agenda