Hieronder vindt u de abonnementskosten per maand voor het gebruik van Digistente op uw website. De prijzen zijn exclusief éénmalige implementatie- en opzet kosten en exclusief btw.

U heeft de keuze uit 2 versies; Digistente compleet, hierbij heeft u de beschikking naast de agenda over online formulieren, zoals; online herhaalrecept- en online vaccinatie aanvragen en inschrijven van nieuwe cliënten.
Of Digistente agenda, hierbij maakt u alleen gebruik van de online agenda op uw website.

Afhankelijk van het aantal gebruikers (artsen) binnen uw praktijk die de online agenda willen inzetten om uw praktijkondersteuners te ontlasten en uw cliënten het gemak te bieden voor 24/7 plannen van een afspraak, kiest u voor het pakket Digistente 2, 4 of 6. Meer gebruikers is uiteraard mogelijk, prijs op aanvraag.

Digistente Compleet

Digistente agenda

Deze versie van Digistente is uitermate geschikt als u zelf al een website hebt en de assistent ontzorging van de online agenda wilt inzetten.

* Prijzen zijn exclusief de eenmalige opstart kosten van € 150,- en de kosten voor de gemaakte SMS-jes, prijs per SMS 0,14CT. SMS dienst wordt per kwartaal afgerekend middels automatische incasso.

Screenshots

  • Digistente planbare patiënten agenda
  • Digistente beheerbare artsen agenda
Bekijk hier een demo agenda