Digistente is een webbased software pakket dat eenvoudig is te integreren in uw huidige website. Middels een overzichtelijk beheermodule kunt u uw eigen agenda’s beheren, afspraak gegevens inzien en webformulieren aanmaken naar keuze.

Afspraken kunnen ‘s-avonds of op kantoor in alle rust door de patiënt zelf worden geplaatst zonder afhankelijk te zijn van openingstijden of bereikbaarheid. Doormiddel van een bevestigings e-mail en herinnering per sms wordt de afspraak gecommuniceerd naar de patiënten. Deze kunnen tevens eenvoudig
12 uur van te voren een afspraak annuleren middels de link in hun bevestigings e-mail.

De intergratie van de module zal gebeuren door professionals die ervoor zorgen dat de software perfect aansluit bij uw eventuele huidige website. Ook is er een mogelijkheid om met de Internet specialisten te kijken naar een gehele nieuwe custom made website die aansluit bij uw wensen.

Digistente heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle agenda’s zijn daarom beveiligd met een SSL certificaat die er voor zorgt dat patiënten informatie versleuteld wordt. Daarnaast worden alleen de nodige gegevens opgeslagen in de database. Als zorg-praktijk kunt u tevens zelf kiezen wat voor beveiliging-niveau die u nodig acht voor uw Digistente. U kunt kiezen voor een patiënten- inlog, verificatie per e-mail of geheel laagdrempelig zonder enige vorm van patiënten controle.

Wilt u meer weten over de werking van Digistente? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Screenshots

  • Digistente planbare patiënten agenda
  • Digistente beheerbare artsen agenda
Bekijk hier een demo agenda